La tardor és una estació encantadora per gaudir del jardí i preparar-lo per arribar a l’hivern. A Feliu&Franquesa us oferim alguns consells per a la preparació i decoració del jardí durant la tardor.

 

Neteja

Abans de submergir-te en les tasques de tardor, assegura’t de fer una neteja general del jardí. Retira fulles caigudes, deixalles i flors pansides per mantenir el jardí ordenat i evitar la propagació de malalties.

Poda

Realitza podes lleugeres en plantes i arbustos per donar-los forma i promoure el seu creixement saludable a la primavera que ve. Elimina les branques mortes o malmeses per millorar l’aparença del jardí.

Protecció de plantes

Assegureu-vos de protegir les plantes sensibles a les gelades. Cobreix-les amb mantes o teles especials per protegir-les del fred i assegurar-ne la supervivència durant l’hivern.

Sembra de bulbs

La tardor és el moment perfecte per plantar bulbs de flors de primavera, com tulipes, narcisos i crocus. Excava forats i planta els bulbs per gaudir d’un esclat de color a la temporada que ve.

Plantes de tardor

Afegeix color al jardí amb plantes de tardor, com crisantems, calèndules i dàlies. Aquestes flors resistents prosperen en climes més frescos i brinden un toc vibrant al paisatge tardorenc.

Decoració amb carbasses i espantaocells

Aprofita la temporada de tardor per decorar el jardí amb carbasses, espantaocells i altres elements temàtics. Aquestes decoracions aportaran un toc festiu i acollidor a l’espai exterior.

Compostatge

Aprofita les fulles caigudes i altres deixalles de jardí per crear compost. El compostatge és una excel·lent manera de reciclar matèria orgànica i enriquir el sòl per a futures plantacions.

Protecció de mobles de jardí

Si teniu mobles de jardí, assegureu-vos de protegir-los durant la tardor i l’hivern. Cobreix-los amb fundes especials o guarda’ls en un espai protegit per evitar danys per les inclemències del temps.

Amb aquests consells, podreu gaudir d’un bell jardí durant la tardor i preparar-lo per a l’hivern. La combinació de tasques de preparació i decoració temàtica farà que el vostre jardí sigui un lloc acollidor i encantador per gaudir de l’estació tard

×