Reformar una propietat amb l’objectiu de llogar-la pot augmentar significativament el seu atractiu i potencial d’ingressos. Una renovació acuradament planificada i executada pot atraure llogaters d’alta qualitat i augmentar la demanda del teu immoble. A Feliu&Franquesa us oferim alguns consells per reformar la vostra propietat i augmentar el vostre atractiu per al lloguer.

Modernitza la cuina i el bany

La cuina i el bany són dues àrees clau que els llogaters consideren en buscar una propietat per llogar. Actualitza els electrodomèstics, taulells, armaris i accessoris per donar-los un aspecte modern i funcional. Un bany renovat amb rajoles noves i accessoris actualitzats també pot ser un gran atractiu per als llogaters.

Millora la il·luminació i ventilació

Una propietat ben il·luminada i ventilada és més atractiva per als llogaters. Assegureu-vos de tenir suficients finestres que permetin l’entrada de llum natural i considera la possibilitat d’instal·lar il·luminació LED eficient i moderna a tota la propietat.

Pintura i decoració

Una capa fresca de pintura pot donar nova vida a qualsevol propietat. Opta per colors neutres i atractius que permetin als llogaters visualitzar els seus propis mobles i decoració a l’espai.

Terres i revestiments

Si els terres estan en mal estat, reemplaça’ls amb opcions modernes i resistents, com ara sòls laminats o de vinil. També podeu actualitzar el revestiment de les parets per donar un toc fresc i contemporani.

Espai d’emmagatzematge

Els llogaters valoren molt l’espai d’emmagatzematge. Assegureu-vos de tenir armaris ben distribuïts i prou espai perquè guardin les seves pertinences.

Tecnologia i connectivitat

Incorpora tecnologia moderna, com ara preses de corrent amb ports USB o connexions d’internet d’alta velocitat. Els llogaters apreciaran les comoditats modernes i estaran disposats a pagar una mica més per elles.

Pati i àrees exteriors

Si tens un pati o àrees exteriors, assegura’t que estiguin ben cuidats i atractius. Un espai exterior ben arreglat pot ser un gran punt de venda per als llogaters que busquen gaudir de l’aire lliure.

En reformar la teva propietat per llogar, és essencial tenir en compte les necessitats i preferències dels possibles llogaters. No obstant això, si us enfoqueu en la qualitat i la modernitat, augmentareu l’atractiu del vostre immoble i us assegurareu d’atreure inquilins d’alta qualitat disposats a pagar un lloguer just per una propietat ben cuidada i actualitzada.

×