Feliu Franquesa

Professionalitat, honestedat i vocació.

Més que una agència,
som la immobiliària de Sant Cugat

A Feliu Franquesa som un equip professional, seriós i honest, amb anys d’experiència i amb vocació de servei. Comptem amb un capital humà format per agents de la propietat immobiliària, administradors de finques, advocats, amb formació i coneixements actualitzats. La nostra empresa pertany a les escoles professionals i empresarials del sector immobiliari: Col·legi d’Agents Immobiliaris, a l’d’Advocats, a l’International Real Estate Federation (FIABCI), Sant Cugat Empresarial, Pimec i tenim un clar compromís social amb la nostra comunitat.

PROFESSIONALITAT

Treballem amb rigor, amb un coneixement exhaustiu del territori, fruit de la llarga trajectòria d’un equip altament qualificat. Oferim un servei patrimonial global que garanteix competitivitat i diferenciació.

w

HONESTEDAT

La nostra activitat es regeix per un codi d’ètica professional i personal. Assessorem amb total transparència, prioritzant la feina ben feta, la rendibilitat i la tranquil·litat dels nostres clients.

VOCACIÓ

Sentim i vivim la ciutat des de dins, som un equip professional arrelat al municipi i amb vocació de servei. Sant Cugat és la nostra ciutat, per tant vetllem pel benestar col·lectiu.

L’origen

Feliu Franquesa va néixer de la mà de l’Anna Feliu i Joan Franquesa amb l’objectiu d’oferir un servei diferent de la resta d’immobiliàries, una empresa propera, amb arrels a la ciutat i amb un ampli espectre de serveis de alta qualitat per satisfer les necessitats dels seus clients, tant en l’àmbit jurídic com en l’immobiliari.

Una dècada d’èxits

Feliu Franquesa compta amb més d’una dècada d’èxits a la ciutat de Sant Cugat per molts motius: per l’equip que viu arrelat al municipi, per la seva llarga trajectòria professional, per viure la vida diària de Sant Cugat, per ser eficaços, àgils en la presa de decisions ia l’hora d’aportar solucions, per adaptar-nos als horaris dels nostres clients … per la forma de fer i per seguir el lema dels nostres orígens, ser el “que no tanca mai”.

La nostra manera de fer

Feliu Franquesa ofereix una relació excel·lent amb els seus clients, assessorant-los i acompanyant-los de principi a fi. Pretenem oferir-los tranquil·litat i confiança, que se sentin com a casa i estiguin a gust amb allò que els hem venut o llogat.

Per vendre o llogar un pis primer cal conèixer al client, saber quines són les seves necessitats i poder-li oferir solucions per resoldre-les. Feliu Franquesa fa un seguiment de tots els clients per saber si estan satisfets amb els serveis prestats. Això ens ajuda a millorar contínuament, a estar al dia de noves necessitats i a generar més confiança cap als nostres clients, sigui usuaris de les immobiliàries o dels serveis jurídics.

Vol llogar, comprar o vendre?

×