Llogar una propietat moblada o sense mobles ofereix diferents beneficis per als propietaris i els llogaters, i l’elecció dependrà de les necessitats i preferències individuals. A Feliú&Franquesa us oferim una comparació dels beneficis d’ambdues opcions.

Lloguer moblat

  • Conveniència per a l’inquilí: llogar una propietat moblada és ideal per a inquilins que s’estan mudant temporalment o que no es volen preocupar per comprar i transportar mobles. És una opció ideal, especialment per a aquells que es muden per feina o estudis.
  • A punt per viure: els llogaters poden mudar-se immediatament, ja que la propietat està equipada amb tots els mobles i electrodomèstics necessaris. No cal invertir temps ni diners en la compra de nous mobles.
  • Major potencial de lloguer: les propietats moblades sovint es poden llogar a un preu més alt en comparació amb les propietats sense mobles, cosa que pot generar un millor retorn de la inversió per al propietari.
  • Menor risc de danys: els mobles i electrodomèstics poden estar coberts per un dipòsit de seguretat addicional, cosa que pot proporcionar una protecció addicional al propietari en cas de danys.

 

Lloguer sense mobles

  • Flexibilitat per a l’inquilí: llogar una propietat sense mobles brinda als llogaters la llibertat de decorar i moblar l’espai d’acord amb els gustos i les necessitats pròpies. Poden crear una llar personalitzada i a llarg termini.
  • Menys manteniment: els llogaters són responsables de proporcionar els seus propis mobles, cosa que significa que el propietari té menys preocupacions en termes de manteniment i reemplaçament de mobles.
  • Major durabilitat: en no tenir mobles, l’habitatge pot estar menys exposat a danys i desgast, cosa que pot augmentar la vida útil de la propietat a llarg termini.
  • Menys costos inicials per al propietari: en no haver de moblar la propietat, el propietari pot reduir els costos inicials i el temps de preparació per llogar la propietat.

 

Llogar una propietat moblada ofereix un major potencial de lloguer per als propietaris, mentre que llogar sense mobles brinda més flexibilitat i menys responsabilitats de manteniment per als llogaters. Ambdues opcions tenen els seus avantatges i desavantatges, i l’elecció dependrà de factors com el mercat local, el tipus de propietat i les preferències individuals de propietaris i llogaters.

 

×