Aquest mes de setembre, Feliu Franquesa, una de les agències immobiliàries amb més història de Sant Cugat, celebra el primer aniversari a les seves oficines situades al complex de Mira-sol Centre. La immobiliària, fundada l’any 2002, ofereix totes les gestions que tenen a veure amb serveis immobiliaris i jurídics, a més d’altres serveis complementaris, com l’assessorament en herències i testaments, la gestió de les plusvàlues i altres operacions bancaries associades a les gestions immobiliàries.

‘Per vendre o llogar un pis, hem de conèixer molt bé al client, per conèixer quines són les seves necessitats i poder oferir-li solucions per resoldre-les.  A Feliu Franquesa assessorem i acompanyem als nostres clients de principi a fi, oferint-los tranquil·litat i confiança, i fent-los sentir com a casa’, assenyala Joan Franquesa, soci-director de la immobiliària, que fa una valoració positiva d’aquest primer any a la nova seu de la companyia a Mira-sol, un exercici marcat per l’impacte de la Covid-19. ‘Malgrat la crisi provocada per la pandèmia, des de Feliu Franquesa hem observat un augment de la demanda d’habitatge, que en realitat és demanda que s’ha anat acumulant durant el confinament. Aquests darrers mesos també hem evidenciat noves tendències en la demanda d’habitatges, destacant els immobles situats fora dels centres urbans, amb espais exteriors i entorns naturals’.

Equip interdisciplinari

La seguretat és primordial a l’hora de fer qualsevol tipus de gestió immobiliària, i per aquesta raó és important comptar amb un equip de professionals per assessorar-te. Feliu Franquesa posa a la disposició de venedors i compradors, de propietaris i llogaters, un ampli equip format per agents de la propietat immobiliària, administradors de finques i advocats, amb formació i coneixements actualitzats, i amb una clara vocació de servei.

La companyia pertany a diversos col·legis professionals i empresarials del sector immobiliari, com el  Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària, l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, Land Economics Society (LAI), l’International Real Estate Federation (FIABCI), l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, Sant Cugat Empresarial o Pimec, i té un clar compromís social amb la comunitat.

 

×