Donar la benvinguda a la tardor a casa amb una decoració pròpia de la temporada és una forma meravellosa de crear un ambient càlid i acollidor. A Feliu&Franquesa us oferim alguns consells per decorar la vostra llar de manera acollidora durant la tardor.

 

Colors càlids

Utilitza colors càlids i terrosos en la teva decoració, com ara tons de marró, taronja, vermell i groc. Aquests colors evoquen la sensació de la temporada tardorenca i creen un ambient acollidor a casa.

Textures suaus

Afegeix textures suaus i reconfortants a la teva decoració, com mantes de llana, coixins de vellut i catifes toves. Aquestes textures ajuden a crear un ambient tardorenc i fan que l’espai sigui més acollidor.

Decoracions naturals

Incorpora elements naturals a la teva decoració, com ara branques seques, carbasses, fulles seques i pinyes i dóna-li un toc rústic i tardorenc a casa teva.

Espelmes i llums càlides

Fes servir espelmes perfumades o llums càlides per crear una atmosfera íntima i relaxant.

Decoració de la taula

Crea una taula de menjador acollidora amb estovalles i tovallons de colors de tardor, i afegeix centres de taula amb espelmes, flors o elements naturals.

Xemeneia

Si tens una xemeneia, decora-la amb elements de tardor com carbasses, fulles i espelmes.

Aromes de tardor

Utilitza espelmes o difusors amb fragàncies de tardor, com ara canyella, poma o vainilla, perquè la teva llar faci olor de tardor.

Decoració de portes i finestres

Decora la porta d’entrada amb una corona feta de fulles i flors seques i pots col·locar cortines de tardor a les finestres per a un toc extra de calidesa.

Racó de lectura

Crea un racó de lectura acollidor amb una cadira còmoda, una manta suau i un llum de lectura. Serà el lloc perfecte per relaxar-vos amb un bon llibre en una tarda de tardor.

 

Amb aquests consells, pots donar la benvinguda a la tardor a casa teva amb una decoració acollidora que et farà sentir còmode i relaxat durant tota la temporada. Gaudeix de la màgia de la tardor al teu espai càlid i encantador.

×