Mudar-se pot ser un procés costós, però hi ha estratègies efectives per estalviar diners durant aquest període. A Feliu&Franquesa et deixem alguns consells per estalviar diners durant una mudança.

Planificació anticipada

Comença a planificar la teva mudança amb prou antelació. Això et permetrà comparar preus de diferents serveis, cercar ofertes i prendre millors decisions. A més, reservar serveis amb anticipació pot significar trobar tarifes més econòmiques.

Recicla i ven

Per recuperar una mica de diners i no portar-te coses que no necessitaràs al teu nou habitatge aprofita per desfer-te de tot allò que no necessitis abans d’empaquetar Ven o dona els articles que estiguin en bon estat. cosa que reduirà la quantitat d’objectes que hauràs d’empacar i transportar, cosa que es traduirà en estalvis en termes de temps i diners.

Obtingues pressupostos de diferents empreses de mudances

Demana pressupostos a diverses empreses de mudances i compara els preus. És important que el pressupost inclogui tots aquells com l’embalatge, el transport i la descàrrega, entre d’altres. Considera també la reputació i les ressenyes de les empreses abans de prendre una decisió.

Utilitza materials d’embalatge econòmics

En lloc de gastar diners en caixes i materials d’embalatge nous, cerca alternatives més econòmiques. Per exemple, pots demanar caixes usades a botigues locals o utilitzar recipients que ja tinguis a casa. També podeu utilitzar roba, tovalloles o mantes per protegir els vostres objectes fràgils en lloc de comprar paper bombolla.

Embala tu mateix

En comptes de contractar un servei d’embalatge, considera fer-ho tu mateix. Empaqueta amb cura les teves pertinences, etiqueta-les adequadament i utilitza materials d’embalatge que siguin més assequibles. Això us permetrà estalviar diners en el cost addicional de contractar un servei d’embalatge.

Aprofiteu l’ajuda d’amics i familiars

En lloc de contractar una empresa de mudances per carregar i descarregar les teves pertinences, demana ajuda als teus amics i familiars. Ofereix un àpat o algun tipus d’agraïment a canvi de suport. Això us ajudarà a reduir les despeses associades amb el personal de mudança.

Estalvia en subministraments

Abans de mudar-te, assegura’t de cancel·lar els subministraments al teu antic habitatge i transferir-los a la teva nova llar. Aprofita aquesta oportunitat per comparar proveïdors i trobar opcions més econòmiques per a serveis com electricitat, aigua, internet, etc.

Planifica la mudança en temporada baixa

Si tens la flexibilitat de triar la data de la teva mudança, intenta fer-ho en temporada baixa. Els mesos d’hivern solen ser menys demandats en comparació de l’estiu, així aconseguireu tarifes més baixes pels serveis de mudança.

Estalviar diners durant una mudança requereix planificació, investigació i aprofitar els recursos disponibles. Seguint aquests consells, pots reduir significativament els costos associats a la teva mudança i mantenir el teu pressupost sota control.

×