Si estàs planejant realitzar reformes a casa teva durant l’estiu, és important prendre mesures per minimitzar les molèsties i assegurar-te que el procés sigui el més suau possible. A Feliu&Franquesa us deixem alguns consells per preparar la vostra llar per a les reformes d’estiu.

Planificació anticipada

Abans que comencin les reformes, planifica el projecte amb detall i estableix un cronograma realista. Això t’ajudarà a tenir una idea clara de la durada de les obres i anticipar-te a possibles contratemps.

Comunica’t amb els professionals

Mantingues una comunicació oberta i regular amb els professionals que realitzaran les reformes. Assegureu-vos que comprenguin les teves necessitats i expectatives, i discuteix qualsevol preocupació o requisit específic que puguis tenir.

Àrea designada per a les obres

Estableix una àrea designada per a les obres on els treballadors puguin emmagatzemar eines i materials. Això ajudarà a mantenir la resta de la casa ordenada i minimitzarà la interrupció a les àrees que no estan sent reformades.

Protegeix els mobles i objectes de valor

Retira o cobreix els mobles i els objectes de valor a les zones d’obra. Utilitza plàstics protectors o lones per evitar danys per pols, enderrocs o pintura.

Prepara una zona de descans alternativa

Si les reformes afecten les àrees principals de la casa, com la cuina o el bany, prepara una zona alternativa on puguis preparar menjars o rentar-te. Pot ser una petita cuina portàtil o bany temporal. Això us permetrà seguir portant una vida relativament normal durant les obres.

Programa el treball en horaris convenients

Parla amb els professionals i acorda horaris que siguin convenients per a tu i la teva família. Si és possible, evita els moments del dia en què necessitis pau i tranquil·litat, com ara les hores de descans o el moment dels àpats.

Assegura la ventilació adequada

Si les reformes involucren treballs de pintura, segellat o instal·lació de materials, assegura’t que hi hagi una ventilació adequada a les zones afectades. Obre finestres, utilitza ventiladors o fins i tot considera la possibilitat de llogar un extractor d’aire per reduir les olors i els nivells d’humitat.

Mantingues una actitud positiva

Les reformes poden ser estressants i caòtiques, però mantenir una actitud positiva us ajudarà a bregar amb qualsevol inconvenient que pugui sorgir. Recorda que el resultat final valdrà la pena i que millores la teva llar.

En seguir aquests consells, estareu preparats per a les reformes d’estiu i podreu minimitzar les molèsties durant el procés. Mantingues la comunicació oberta amb els professionals, organitza la teva llar de manera adequada i mantingues una mentalitat positiva perquè tot surti segons el planejat.

 

×