Ordenar és un saber que ens facilita l’existència, una pràctica alliberadora que ens proporciona benestar i calma. Un armari, un rebost, una cuina, qualsevol estança ordenada ens simplifica la vida i ens permet recrear la vista. Posar una mica d’organització a casa serveix per alleujar el caos que de vegades regna en la resta de les nostres vides.

Quantes coses acumulem? Quants objectes que no són d’utilitat anem deixant anys i anys en els prestatges? Quantes peces de roba que no ens hem posat en diverses temporades resten en els nostres armaris? Quantes vegades ens ha agafat el fred sense haver fet el canvi d’armari de temporada? Quantes joguines que mai més faran servir els nostres fills omplen el nostre garatge? Quants estris de cuina inútils ocupen lloc en els prestatges o armaris de les nostres cuines? Quants rebosts són impenetrables? Quantes vegades has mirat les estances de casa teva i creus que estan sobrecarregades? Quantes vegades has mirat el teu aixovar i el veus passat de moda i avorrit?

Actualment la vida ha canviat, en general estem molt ocupats i tenim menys temps per les petites coses, no per això menys importants, com és la satisfacció de trobar-se a gust en el lloc on vius. El ritme de vida al que ens porta la feina, els fills i d’altres obligacions, han fet néixer la figura de l’Organitzador Professional, un servei per fer la vida una mica més còmode.

Un Organitzador Professional té unes habilitats especifiques per ajudar les persones que no tenen temps per posar ordre a les seves cases i llocs de treball. Per fer aquesta feina cal un mètode i un criteri a seguir. No tothom és apte per a fer una tasca com aquesta, ja que cal empatitzar amb el client, valorar el seu estil de vida, els seus hàbits diaris i adaptar-los al mètode de l’organitzador.

L’objectiu és organitzar els espais per augmentar l’harmonia, la comoditat i el benestar, sempre respectant cada estil de vida i que en acabar el client sàpiga exactament on trobar tot allò que necessita.

Sense adonar-nos, la nostra casa es va desorganitzant i resulta més i més difícil trobar allò que busquem. Cada cosa hauria de tenir el seu lloc i hauria de ser fàcil i entenedor trobar-la.

Una dels avantatges a destacar després de fer una acció d’ordre a una casa és la satisfacció que genera veure l’espai endreçat, organitzat amb criteri i sense objectes que destorbin. L’ordre aporta pau, sensació de benestar, redueix l’estrès i simplifica la teva vida.

Recorda que si tens ordre a la teva vida el temps es multiplica.

Espais Personalitzats

×